YOKI RESTAURANT

YOKI RESTAURANT

Bestil mad online

Recentreview


4 stjerner ud af 790 anmeldelser

Alle anmeldelser kommer fra JUST EAT kunder, som har bestilt fra Yoki Restaurant. Vil du vide mere? Få mere at vide

27 maj 2022 at 20:11 Maden var god. Levering mindre god. Man betaler for at få maden leveret til døren. Manden “gad” ikke lede efter navnet, på dørtelefonen. Det synes jeg var ringe, da jeg selv skulle ned og hente maden.
16 apr 2022 at 18:14 Friske råvarer og hurtig levering
9 apr 2022 at 16:57 Lækker varm mad. Kan anbefales
11 mar 2022 at 20:45 Lækker sushi og levering til tiden.
25 feb 2022 at 18:27 "KINESISK RET MED AND" Broccoli og bambusskud med en vandet "sauce" næsten uden smag, er det en ret ? Friturestegt tør and og ris (sikkert fra i går) der var klumpet og virkede opvarmet.
24 feb 2022 at 6:09 Kedeligt og koldt mad, dog var sushi’en fint, men kedelig i smagen. Har tidligere bestilt mad derfra hvor det var meget bedre, så blev faktisk skuffet denne gang.
28 jan 2022 at 10:18 Frisk lækker sushi, leveret venligt og i rimelig tid.
21 jan 2022 at 20:59 God sushi og bestiller gerne der fra igen. Levering kom 20 min. For sent til trods for det var bestilt 3 timer før ønsket leveringstidspunktet.
21 jan 2022 at 19:39 Sushi var ikke godt. Nogle sushi havde ikke fisk i toppen eller halvdelen af det
21 jan 2022 at 0:46 god mad hurtig levering
19 jan 2022 at 20:21 Maden var bare ikke god