YOKI RESTAURANT

Recentreview


4,5 stjerner ud af 838 anmeldelser

Alle anmeldelser kommer fra JUST EAT kunder, som har bestilt fra Yoki Restaurant. Vil du vide mere? Få mere at vide

3 dec 2022 at 23:49 Lækkert mad og hurtig levering
2 dec 2022 at 20:21 Altid lækkert
1 dec 2022 at 21:53 Kom lynhurtigt med varm lækker mad
27 nov 2022 at 9:31 Fin sushi, flotte stykker og hurtigt levering og der blev ringet som lovet
26 nov 2022 at 22:05 Peking and i tariyaki - der var 7 små skiver and og der var en stor bakke sovs som smagte forfærdeligt, der var en micro bøtte med sursød sovs, der var helt malplaceret. Oksekød i østersovs - smagte bittert men der ud over smagsløst. Dårlig oplevelse
18 nov 2022 at 19:08 Så lækkert. Børnene var glad for hosomaki, gzoya og crispy chicken sticks. Vi køber igen!
26 okt 2022 at 7:02 Lækker mad, men udbringeren gik hele vejen rudt om huset i stedet for at blive ved lågen eller gå til hoveddøren :-(
1 okt 2022 at 19:46 Lækker sushi og hurtig levering midt i spisetid
28 sep 2022 at 18:31 altid frisk og indbydende. Vi glæder os allerede til næste gang vi vil have mad fra Yoki Restaurant..
27 sep 2022 at 19:28 Vi plejede at foretrække Yoki, men kvaliteten har været dalende og denne gang var det helt uspiseligt. Forårsrullerne var oversaltede i en grad, der gjorde dem uspiselige. Gyozaerne var overtilberedte og vandede. Resten var spiseligt, men ikke godt
18 sep 2022 at 18:50 Mega lækker mad :)
10 sep 2022 at 1:22 Det var godt :)